Over ons

Voel en zie de liefde voor het vak.

PASSIE, FAMILIE.

Dat zijn de woorden Van een klein familiebedrijfje. Met grote dromen groeien we in het Venetiê van het noorden.

De zoektocht naar de allerbeste materialen.

DE ESSENTIE VAN EEN goed product?

Kwaliteit! Dat komt bij ons op de eerste plaats. We werken met natuurlijke producten die we het liefst aankopen bij producenten bij ons in de buurt.

Zie als eerste van onze nieuwe creaties.

BLIJVEN VERRASSEN.

Dat doen we door constant te experimenteren met nieuwe materialen en objecten om de origineelste combinaties te creëren. Het resultaat van deze creaties vind je onder andere terug in onze nieuwsbrief. Een ‘specialleke’ one of a kind die verkocht wordt in de shop en na verkoop onherroepelijk verdwijnt en nooit nagemaakt wordt. Snel zijn is de boodschap! Ben je toch volledig verkocht aan een bepaalde creatie of product? Vertel het ons dan, laat ons die unieke creatie samen ontdekken en creeren.

Geschenk gezocht?

Met onze creaties willen we mensen gelukkig maken. Daarom vind je in onze shop unieke creaties, maar ook sympathieke en originele geschenken. Omdat we geloven dat niets zo fijn is als elkaar verrassen met een lief presentje. Onze shop verandert constant van thema en creaties, zodat je telkens weer iets nieuws vindt. Ben je op zoek naar geschenk-inspiratie? Dan ben je bij Burned Tattoo aan het juiste adres! 

© 2019 - 2022 Burned Tattoo | sitemap | rss